Tuesday 26 February 2013

Egzaminas / Exam

Įvertinimas: 9/10  
Komentarai:  Žiūrėdami nerasite per daug veiksmo filmo elementų, tačiau filme vykstanti kova dėl būvio po saule kupina įtampos ir intrigos, atskleidžiamos žmogaus prigimties pačios tamsiausios ir šviesiausios pusės. Filmas nuo pirmos akimirkos suintriguoja ir išlaiko sutelktą dėmėsį iki pabaigos. Filmo pabaigoje kai kurios dėtalės bus paaiškintos dar kart, tai, ką praleidome pro akis ir ausis.
Junkite, jei megstate psichologinius filmus (butent psichologinis yra sis filmas), jei patinka galvosukiai...Tai neitiketino gerumo juosta butent jums! Kitu atveju, negaiskit savo laiko ir neeikvokit tasku. Pasidairykit ko nors lengvesnio ir paprastesnio...

Trumpai: Aštuoni pajėgūs kandidatai kovoja dėl svajonių darbo, tačiau jiems numatyta tik viena vieta. Dalis išbandymų liko už nugarų, laukia vienintelis egzaminas, kuris turi vykti apsauginio prižiūrimoje izoliuotoje patalpoje. Per 80 minučių 8 žmonės turi atsakyti į vieną vienintelį klausimą. Kandidatai negali gadinti popieriaus, ant kurio užrašytas šis klausimas.Egzaminas prasidėjo, tačiau ant lapų nieko nėra, tai į kokį klausimą reikės atsakyti?

No comments:

Post a Comment